Отновo победа за най-талантливите и най-красивите PDF Печат Е-мейл

На 19 и 20 ноември в Банско се проведе ІІІ-ят международен фестивал „Утринна звезда”. В раздела танцово изкуство нашият мажоретен състав завоюва безапелационно първото място. Благодарим на нашите талантливи и красиви момичета, които упорито се трудят всекидневно, за да представят себе си и училището ни! На техните ръководителки Мария Бензарова и Красимира Лазарова пожелаваме много творчески заряд и здраве, за да продължават все така успешно да мотивират своите възпитанички.

Нашият мажоретен състав можем да видим на панагюрска сцена на 3 и 21 декември. На 3 декември ще участват, заедно с други наши състави в благотворителния концерт за закупуване на автобус за децата с увреждания към център „Дъга”. На Коледния концерт, който ще е на 21 декември, нашите момичета ще танцуват за всички нас, като със средствата от закупените билети ще им помогнем за ушиване на нови костюми.

Нека ги поздравим с победата и бъдем на двата концерта, за да подкрепим таланта и упоритостта им в преследване на техните мечти.

 

 
< Предишна   Следваща >